top of page
IVD mentorforløb cover2.png

GROW 
MENTORFORLØB

Drømmer du om at kunne komme ud over rampen og bryde igennem med dit brand? At have kunder nok hver måned, uden at du skal jagte dem? Vil du kunne sælge, uden at være en udadvendt supersælger?

 

Jeg forstår dig så godt - jeg har selv været der.

Jeg giver dig strategierne & redskaberne til at skabe vækst

og højere omsætning, ved at lave salg uden at sælge!

Alexander Stricker hvid.png
4.png
3.png
5.png
2.png
6.png

NÆVNT I

SNUP MIN STRATEGI - "3 tiltag som gør dig i stand til at sælge biiip ud af bukserne - som introvert soloselvstændig - uden at være en udadvendt supersælger”

ER GROW MENTORFORLØBET FOR DIG?

Forløbet er for dig som er ambitiøs og klar til at ville mere med din business som soloselvstændig!
Du er ikke ude efter hurtige løsninger, men derimod noget som er holdbart og vedvarende, så du for alvor kan skabe og opnå den succes du drømmer om - en business du kan begynde at leve af og samtidig med muligheden for mere frihed og fleksibilitet.

Du vil lykkes med din virksomhed - ikke først om et år - men nu!

Alexander Stricker iværksætter 2.png
IVD cover7.png

ER DU DEN NÆSTE SUCCESHISTORIE?

"Med Alexander som mentor er jeg gået fra unødig stress, til et knivskarpt koncept. På kort tid er jeg blevet guidet på et spor, hvor jeg kan se at jeg bevæger mig hurtigt fremad. Redskaberne og sparringen jeg fik var nøje udvalgt til netop mine behov og har en kæmpe værdi for mig, da de fungerer som en rettesnor, både til opstart, opfølgning, samt fremtidig udvikling af mit koncept.

 

Den største game changer er, at jeg ikke længere blot tænker. Jeg handler!"

Tobias

Business mentor Alexander

ALEXANDER STRICKER

 • Jeg lever af at hjælpe andre dygtige og ambitiøse selvstændige med at skabe en god online forretning. Jeg har selv gået vejen, med flere forskellige virksomheder og igennem de seneste 9 år har jeg erfaret hvad der virker og ikke virker.
   

 • Jeg vægter meget højt at give mig tid til hver enkelt af mine kunder - tid som er helt afgørende og nødvendig for at de når i mål. Af den årsag har jeg også begrænsede antal pladser på mit forløb, så jeg ALTID sikrer at jeg har den tid der skal til for den enkelte.
   

 • Jeg driver selv virksomhed med hjertet. Det betyder at jeg har en kæmpe passion for at hjælpe andre selvstændige med at nå derhen hvor jeg selv er, for jeg ved hvordan det føles når man ikke lykkes og skaber de resultater man drømmer om.

 • Jeg arbejder med en step-by-step fremgangsmåde så vi hele tiden sikrer os, at du nemt og overskueligt får integreret strategien i din business og begynder at se resultater.
   

 • Jeg holder foredrag om iværksætteri og podcaster omkring det selvstændige liv - simpelthen fordi jeg elsker det og lever det fuldt ud!

OM GROW MENTORFORLØB

Mentorforløbet bliver skræddersyet og tilpasset din virksomhed, så du kommer til at skabe de absolut bedste resultater igennem forløbet. Vi arbejder konkret med metoderne, så du ikke bare bliver læsset en masse ny viden på og derefter "efterladt" til dig selv. Jeg er først i mål, når du er i mål.

I løbet af forløbets 6 måneder, kommer vi bl.a. til at arbejde med:​​
 

 • Implementering af ny salgsstrategi, som knækker koden til et vedvarende og stærkt kundeflow.
   

 • Resultatskabende & effektiv markedsføring & kommunikation, som skiller dig ud fra mængden og fanger målgruppens opmærksomhed.

 • Gør kernen af din forretning stærk, så du hele tiden ved hvad næste skridt er og hvordan du kommer derhen.

 • Hvordan du helt konkret træder ud af din komfortzone og styrker din business.
   

 • Dit winner mindset så du undgår de største fælder og at spænde ben for dig selv, på vej mod succes i din business.

Den absolut bedste følelse du kan have som soloselvstændig, er når tingene bare kører! Så glæd dig :)

Grow mentorforløb.png

BOOK MATCHSAMTALE

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, skal du booke en snak med Alexander. 

Samtalen er helt uforpligtende, og er til for at jeg kan vurdere om du kan blive en del af mentorforløbet og hvordan jeg kan hjælpe dig målrettet med at vækste og skabe din succes.

Pris på forløb
bottom of page