top of page
IVD mentorforløb cover2.png

GROW 
MENTORFORLØB

FORMLEN TIL AT SKABE DIT GENNEMBRUD

Drømmer du om at have en forretning der bare kører? Hvor du ikke hele tiden er forvirret og i tvivl over hvilken vej du skal gå og hvordan du kommer derhen? Og er det nu du vil ud over rampen og bryde igennem med dit brand?

 

Jeg forstår dig så godt - jeg har selv været der.

Jeg lærer dig hvordan du brænder igennem med din business!

Alexander Stricker hvid.png
4.png
3.png
5.png
2.png
6.png

NÆVNT I

SNUP MIN STRATEGI - "3 altafgørende tiltag til at bygge din business op til succes - UDEN at være en ekstrovert supersælger”

DU VIL MERE...

Du er her fordi du vil mere med din business.
Men samtidig kan du måske genkende noget af det her:

 • Du mangler overblik og en plan for hvad der er det rigtige at gøre, og hvordan du kommer derhen

 • Du har svært ved at komme ud af skallen og turde mere

 • Du er måske bange for at resultaterne aldrig kommer og pengene slipper op

 • Du ønsker ikke at udstille dig selv og dit privatliv for meget, bare for at sælge mere

 

Og jeg forstår dig SÅ godt...

DU DRØMMER OM...

 • At sidde med en 100% klar plan, som viser dig hvordan du tiltrækker de rigtige og får flere betalende kunder
   

 • At kunne bryde igennem med din business så din idelle kunde får øjnene op for dig og stiller sig i kø for at få det du kan hjælpe dem med
   

 • At du kan bryde komfortzonen og ikke føle dig begrænset af dine tanker som fx. fortæller dig "Hvad hvis nogen er dygtigere til det her end mig...?" eller "Hvad hvis nogen er uenige med mig...?"
   

 • At du har den ultimative følelse af frihed og fleksibilitet i din hverdag, hvor det er DIG som bestemmer hvor og hvornår du arbejder

Alexander Stricker iværksætter 2.png

BOOK MATCHSAMTALE

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, skal du booke en snak med Alexander. 

Samtalen er helt uforpligtende, og er til for at jeg kan vurdere om du kan blive en del af mentorforløbet og hvordan jeg kan hjælpe dig målrettet med at skabe din succes.

Pris på forløb
Grow mentorforløb.png

OM GROW MENTORFORLØB

Mentorforløbet bliver tilpasset din virksomhed, så du kommer til at skabe de absolut bedste resultater igennem forløbet. Vi arbejder konkret med metoderne, så du ikke bare bliver læsset en masse ny viden på og derefter "efterladt" til dig selv. Vi dykker sammen ned i din business, og jeg er først i mål, når du er i mål.

I løbet af forløbets 6 måneder, bliver du i stand til at:​​
 

 • Skabe den tillid og relation der skal til, for at din drømmekunde stiller sig i kø for at købe.
   

 • Skille dig ud og gøre opmærksom på dit brand på en personlig og autentisk måde, uden at du selv behøver at være i spotlight.

 • Tiltrække de kunder du allerhelst vil arbejde med, og som giver dig den største energi.

 • Træde ud af din komfortzone som styrker dig selv og din business, hvor du samtidig har dig selv med.
   

 • Få automatiseret dit salg, så salget bliver en sjov del af din forretning, uden at du skal være en udadvendt supersælger.

Den absolut bedste følelse du kan have som iværksætter / soloselvstændig, er når tingene bare kører! Så glæd dig :)

IVD cover7.png

ER DU DEN NÆSTE SUCCESHISTORIE?

"Med Alexander som mentor er jeg gået fra unødig stress, til et knivskarpt koncept. På kort tid er jeg blevet guidet på et spor, hvor jeg kan se at jeg bevæger mig hurtigt fremad. Redskaberne og sparringen jeg fik var nøje udvalgt til netop mine behov og har en kæmpe værdi for mig, da de fungerer som en rettesnor, både til opstart, opfølgning, samt fremtidig udvikling af mit koncept.

 

Den største game changer er, at jeg ikke længere blot tænker. Jeg handler!"

Tobias

Business mentor Alexander

ALEXANDER STRICKER

 • Jeg lever af at hjælpe andre dygtige og ambitiøse selvstændige med at skabe en god online forretning. Jeg har selv gået vejen, med flere forskellige virksomheder og igennem de seneste 9 år har jeg mærket på egen krop, hvad der virker og hvad der ikke virker.
   

 • Jeg vægter meget højt at give mig tid til hver enkelt af mine kunder - tid som er helt afgørende og nødvendig for at de når i mål. Derfor indebærer mit forløb en masse 1:1 sessioner - og af den årsag har jeg også begrænsede antal pladser på forløbet, så jeg ALTID sikrer at jeg har den tid der skal til for den enkelte.
   

 • Jeg driver selv virksomhed med hjertet. Det betyder at jeg har en kæmpe passion for at hjælpe andre iværksættere og selvstændig, med at skabe en bedre og stærkere forretning, fordi jeg ved hvordan det føles når man sidder fast og ikke skaber de resultater man drømmer om.

 • Jeg arbejder med en step-by-step fremgangsmåde så vi hele tiden sikrer os, at du nemt og overskueligt får integreret strategien i din business og begynder at se resultater.
   

 • Jeg holder foredrag om iværksætteri og podcaster omkring det selvstændige liv - simpelthen fordi jeg elsker det og lever det fuldt ud!

BOOK MATCHSAMTALE

Samtalen er helt uforpligtende, og er til for at jeg kan vurdere om du kan blive en del af mentorforløbet og hvordan jeg kan hjælpe dig målrettet med at skabe din succes.

Pris på forløb
 • Er forløbet for mig?
  Forløbet er for dig som er ambitiøs og vil mere med din business som soloselvstændig! Du er ikke ude efter hurtige løsninger, men derimod noget som er holdbart og vedvarende, så du for alvor kan skabe den business du drømmer om. En business du kan begynde at leve af og samtidig med muligheden for mere frihed og fleksibilitet. Fx. hvis du: Ikke vil sidde fast i hamsterhjulet. Vil skabe din egen hverdag - med frihed og fleksibilitet. Vil kunne leve godt af det du elsker at lave. Du har brug for målrettede strategier som fører din virksomhed til succes Måske har du forsøgt dig med mange ting indtil nu, men endnu ikke er lykkedes
 • Hvordan foregår forløbet?
  Forløbet er online, og du har adgang til metoder, værktøjer og 1:1 sparring med Alexander, i 6 måneder. Så vi for alvor kan få rykket din business. Du vil sagtens kunne håndtere dine normale opgaver ved siden af. Som udgangspunkt plejer jeg at anbefale at du mindst sætter 2-3 timer af om ugen til at fokusere på forløbet.
 • Hvor lang tid tager forløbet?
  Du har adgang til moduler, værktøjer og sparring i 6 måneder.
 • Hvornår starter forløbet?
  Der er løbende optagelse på forløbet, men meget begrænsede pladser, da jeg vægter meget højt at have god tid til hver enkelt af mine kunder. Du kan booke en matchsamtale med Alexander herunder, for at høre mere.
 • Hvad koster forløbet?
  Forløbet er et 1:1 forløb, som betyder at undervisningen tilpasses dig og din business' specifikke behov og mål. Prisen afhænger derfor af ovenstående. Du kan booke en matchsamtale for at høre mere :)
 • Hvordan ser programmet ud for forløbet?
  Forløbet tilpasses din virksomhed, så du opnår de bedst mulige resultater igennem forløbet. Eksempel på hvordan programmet kunne se ud:​ ​ Modul 1 - Winner Mindset Online undervisning i 1. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 2 - Din vej Online undervisning i 2. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 3 - Kernen Online undervisning i 3. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 4 - Målgruppe Online undervisning i 4. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation ​ Modul 5 - Markedsføring & PR Online undervisning i 5. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 6 - Få kunder / Salg & Content Online undervisning i 6. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 7 - Eksekver mål Online undervisning i 7. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 8 - De mange bolde Online undervisning i 8. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 9 - Next level Online undervisning i 9. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation
 • Skal jeg have en virksomhed for at være med i forløbet?
  Nej - du behøver ikke at have en virksomhed fra begyndelsen. Det vigtigste er, at du har en forholdsvis klar idé om hvad du vil skabe og arbejde med. Derfra hjælper jeg dig til hvordan du bedst handler og eksekverer, så du skaber grobunden og fundamentet for den business du drømmer om. Og du kan sagtens blive en del af forløbet selvom du allerede har en virksomhed og måske været i gang i et par år, men endnu ikke har ramt succes knappen, og derfor gerne vil finde ind til kernen, få overblikket tilbage og genskabe din business så du kan begynde at skabe de resultater du hele tiden har jagtet.
bottom of page