top of page
IVD cover-63.png

GROW 
MENTORFORLØB

TIL DIG SOM VIL SKABE DIT GENNEMBRUD

Drømmer du om at have en forretning der bare kører? Hvor du ikke hele tiden famler i blinde og er forvirret over hvilken vej du skal gå? Og er du klar til at komme ud over rampen og få hul på dit kundeflow?

 

Jeg forstår dig så godt - jeg har selv været der.

Jeg lærer dig hvordan du brænder igennem med din business og får hul på dit kundeflow!

Alexander Stricker farvet.png
4.png
3.png
5.png
2.png
6.png

NÆVNT I

SKAB EN SUCCESFULD ONLINE BUSINESS, UDEN AT ARBEJDE +80 TIMER OM UGEN

Du vil skabe dit drømmeliv. Du vil skabe din drømme business. Du vil have mulighed for at tage dig den frihed og fleksibilitet du ønsker dig. Du vil kunne arbejde hvorfra du vil og hvornår du vil.

Du ved det kan lade sig gøre...

men

 • Du mangler en plan for hvordan du kommer derhen, fremfor hele tiden at afprøve nye ting og famle i blinde

 • Du har svært ved at bryde igennem og komme ud over rampen

 • Du har måske allerede haft enkelte kunder, men der er alt for få

 • Du leder efter andre måder at sælge på, fremfor at lave opsøgende salgskald og networking hver uge

 • Du vil have dig selv med i din forretning og ønsker ikke nødvendigvis at udstille hele dit privatliv, bare for at sælge mere

FORESTIL DIG:

 • Du har endeligt brudt isen med din business og skabt et kundeflow
   

 • Du sidder med en 100% klar plan, som viser dig strategien til flere kunder, som vil elske at købe af dig
   

 • Din drømmekunde kunde har fået øjnene op for dig og forstår det du kan hjælpe dem med
   

 • Du har brudt komfortzonen og føler dig ikke længere begrænset af dine tanker som fx. fortæller dig "Hvad hvis nogen er dygtigere til det her end mig...?" eller "Hvad vil folk tænke...?"
   

 • Du har den ultimative følelse af frihed og fleksibilitet i din business, hvor det er DIG som bestemmer hvor og hvornår du arbejder
   

 • Du har skabt et arbejde som giver mening for dig, og hvor du glæder dig til at det bliver mandag

Alexander Stricker iværksætter 2.png

BOOK

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, skal du booke en snak med Alexander eller ansøge på tekst.

Samtalen / ansøgningen er helt uforpligtende, og er til for at vurdere om du kan blive en del af mentorforløbet og hvordan metoderne kan hjælpe dig og din business.

Pris på forløb
Grow mentorforløb.png

OM GROW MENTORFORLØB

Mentorforløbet tilpasses din virksomhed, så du kommer til at skabe de absolut bedste resultater igennem forløbet. Vi arbejder konkret med metoderne, så du ikke bare bliver læsset en masse ny viden på og derefter "efterladt" til dig selv. Vi dykker sammen ned i din business, og jeg er først i mål, når du er i mål.

I løbet af forløbets 6 måneder, bliver du i stand til at:​​
 

 • Skabe det der skal til, for at du bryder igennem og får hul på dit kundeflow
   

 • Trænge igennem overfor dit publikum, på en personlig og autentisk måde, uden at du altid selv behøver at være i spotlight

 • Tiltrække købeklare kunder, som forstår hvad du kan hjælpe dem med

 • Træde ud af din komfortzone som styrker dig selv og din business, uden at gå på kompromis med dig selv
   

 • Varme din målgruppe op på den rigtige måde, så de ønsker at få din hjælp

Den absolut bedste følelse du kan have som iværksætter / soloselvstændig, er når tingene bare kører! Så glæd dig :)

IVD cover7.png

ER DU DEN NÆSTE SUCCESHISTORIE?

"Med Alexander som mentor er jeg gået fra unødig stress, til et knivskarpt koncept. På kort tid er jeg blevet guidet på et spor, hvor jeg kan se at jeg bevæger mig hurtigt fremad. Redskaberne og sparringen jeg fik var nøje udvalgt til netop mine behov og har en kæmpe værdi for mig, da de fungerer som en rettesnor, både til opstart, opfølgning, samt fremtidig udvikling af mit koncept.

 

Den største game changer er, at jeg ikke længere blot tænker. Jeg handler!"

Tobias

FORLØBET INDEHOLDER

Her kan du se hvad du bl.a. får adgang til igennem GROW forløbet.

mentoring.png

1:1 mentoring & sparring

Hele 12x 1:1 sessioner som er med til at rykke dig på allerbedste (og hurtigste) vis. Her er der plads til at lave hands-on arbejde direkte  i din business, så du aldrig er i tvivl om hvad next step er.

support.png

Support

Igennem hele forløbet har du adgang til online sparring over WhatsApp - udover vores 1:1 sessioner - så du aldrig går i stå ved selv de mindste udfordringer.

materialeogskabeloner.png

Værktøjskassen til at lykkes

Vi arbejder med konkrete metoder fra værktøjskassen, som gør dig i stand til at tænke og handle på den helt rigtige måde - altsammen noget som er afgørende for hvor hurtigt vi skaber resultater.

handouts.png

Handouts & Workbooks

Igennem hele forløbet vil du modtage forskellige handouts og workbooks, som gør det nemt at arbejde med og implementere de forskellige strategier og metoder i din business.

vækst.png

GROW strategier & værktøjer

Sammen implementerer vi de strategier og værktøjer som vil sætte ordentligt gang i hjulene i din business. Med strategierne vil du altid vide hvordan du kan skrue op for dit salg og dermed flere kunder.

mere.png

og meget mere...

Business mentor Alexander

ALEXANDER STRICKER

 • Jeg lever af at hjælpe andre dygtige og ambitiøse selvstændige med at skabe en god online forretning. Jeg har selv gået vejen, med flere forskellige virksomheder og igennem de seneste 10 år har jeg mærket på egen krop, hvad der virker og hvad der ikke virker.
   

 • Jeg vægter meget højt at give mig tid til hver enkelt af mine kunder - tid som er helt afgørende og nødvendig for at de når i mål. Derfor indebærer mit forløb rigeligt med 1:1 sessioner - og af den årsag har jeg også begrænsede antal pladser på forløbet, så jeg ALTID sikrer at jeg har den tid der skal til for den enkelte.
   

 • Jeg driver selv virksomhed med hjertet. Det betyder at jeg har en kæmpe passion for at hjælpe andre iværksættere og selvstændig, med at skabe en bedre og stærkere forretning, fordi jeg ved hvordan det føles når man sidder fast og ikke skaber de resultater man drømmer om.

 • Jeg arbejder med en step-by-step fremgangsmåde så vi hele tiden sikrer os, at du nemt og overskueligt får integreret strategien i din business og begynder at se resultater.
   

 • Jeg holder foredrag om iværksætteri og podcaster omkring det selvstændige liv - simpelthen fordi jeg elsker det og lever det fuldt ud!

BOOK

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, skal du booke en snak med Alexander eller ansøge på tekst.

Samtalen / ansøgningen er helt uforpligtende, og er til for at vurdere om du kan blive en del af mentorforløbet og hvordan metoderne kan hjælpe dig og din business.

Pris på forløb
 • Er forløbet for mig?
  Forløbet er for dig som er ambitiøs og vil mere med din business som soloselvstændig! Du er ikke ude efter hurtige løsninger, men derimod noget som er holdbart og vedvarende, så du for alvor kan skabe den business du drømmer om. En business du kan begynde at leve af og samtidig med muligheden for mere frihed og fleksibilitet. Fx. hvis du: Ikke vil sidde fast i hamsterhjulet. Vil skabe din egen hverdag - med frihed og fleksibilitet. Vil kunne leve godt af det du elsker at lave. Du har brug for målrettede strategier som fører din virksomhed til succes Måske har du forsøgt dig med mange ting indtil nu, men endnu ikke er lykkedes
 • Hvordan foregår forløbet?
  Forløbet er online, og du har adgang til metoder, værktøjer og 1:1 sparring med Alexander, i 6 måneder. Så vi for alvor kan få rykket din business. Du vil sagtens kunne håndtere dine normale opgaver ved siden af. Som udgangspunkt plejer jeg at anbefale at du mindst sætter 2-3 timer af om ugen til at fokusere på forløbet.
 • Hvor lang tid tager forløbet?
  Du har adgang til moduler, værktøjer og sparring i 6 måneder.
 • Hvornår starter forløbet?
  Der er løbende optagelse på forløbet, men meget begrænsede pladser, da jeg vægter meget højt at have god tid til hver enkelt af mine kunder. Du kan booke en matchsamtale med Alexander herunder, for at høre mere.
 • Hvad koster forløbet?
  Forløbet er et 1:1 forløb, som betyder at undervisningen tilpasses dig og din business' specifikke behov og mål. Prisen afhænger derfor af ovenstående. Du kan booke en matchsamtale for at høre mere :)
 • Hvordan ser programmet ud for forløbet?
  Forløbet tilpasses din virksomhed, så du opnår de bedst mulige resultater igennem forløbet. Eksempel på hvordan programmet kunne se ud:​ ​ Modul 1 - Winner Mindset Online undervisning i 1. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 2 - Din vej Online undervisning i 2. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 3 - Kernen Online undervisning i 3. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 4 - Målgruppe Online undervisning i 4. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation ​ Modul 5 - Markedsføring & PR Online undervisning i 5. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 6 - Få kunder / Salg & Content Online undervisning i 6. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 7 - Eksekver mål Online undervisning i 7. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 8 - De mange bolde Online undervisning i 8. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation Modul 9 - Next level Online undervisning i 9. modul Sparring: Live Q&A online sparring, spørgsmål og motivation
 • Skal jeg have en virksomhed for at være med i forløbet?
  Nej - du behøver ikke at have en virksomhed fra begyndelsen. Det vigtigste er, at du har en forholdsvis klar idé om hvad du vil skabe og arbejde med. Derfra hjælper jeg dig til hvordan du bedst handler og eksekverer, så du skaber grobunden og fundamentet for den business du drømmer om. Og du kan sagtens blive en del af forløbet selvom du allerede har en virksomhed og måske været i gang i et par år, men endnu ikke har ramt succes knappen, og derfor gerne vil finde ind til kernen, få overblikket tilbage og genskabe din business så du kan begynde at skabe de resultater du hele tiden har jagtet.
bottom of page