top of page
IMG_4361.HEIC
Business mentor / iværksætter mentor Alexander

Alexander Stricker

Iværksætter, Podcaster & Business Mentor

Fun facts:

  • Jeg er ikke den bedste til at lave mad, men jeg elsker at spise god mad

  • Jeg har en stor svaghed for chokolade, spiser gerne lidt hver dag

  • Jeg elsker at læse og lære

  • Jeg har et stort dyrehjerte

  • Jeg har indtil videre brugt 35 døgn af mit liv på at se Friends

OM MIG

Der har altid ligget en iværksætter gemt i maven på mig. Helt tilbage fra da jeg var barn, kan jeg huske hvordan jeg drømte om at starte min egen virksomhed. Jeg vidste ikke hvad jeg ville lave - bare at jeg ville have mit eget!

Nu her 8 år efter, har jeg startet 3 forskellige virksomheder og et utal af koncepter og projekter op. Jeg har skabt den hverdag jeg drømte om, og jeg elsker det!

En ting jeg altid var sikker på var, at jeg ville gå efter mine drømme. Jeg ville realisere dem og skabe den hverdag jeg ønskede mig. Jeg lærte hurtigt at jeg ikke kunne trives i et lønmodtager job for længe og jeg kunne slet ikke fungere i det setup, at være låst fast et sted fra 9-17 hver dag.

 

Jeg ville have fleksibilitet og ikke være fastlåst. Jeg ville lave noget jeg havde passion for. Jeg ville have en hverdag jeg elskede og ikke kigge på klokken hver time for at se hvornår jeg havde fri. Derfor skabte jeg min iværksætterdrøm.

MIN IVÆRKSÆTTERREJSE

2014

2016

2018

2020

2021

I 2014 startede jeg min første virksomhed imens jeg studerede min bachelor. Her importerede vi produkter fra USA, England og Tyskland, som blev solgt videre på egen webshop.

I 2016 startede jeg min 2. virksomhed, en digital markedsplads hvor vi matchede kunder med udbydere, imens jeg havde et fuldtidsarbejde. Jeg var lønmodtager om dagen og selvstændig om aftenen og i weekenderne.

Men i 2018 var det blevet til for meget arbejde - min krop sagde fra og jeg blev sygemeldt med stress. Det var en kæmpe øjenåbner - sådan ville jeg ikke drive virksomhed. 

Efter at jeg var kommet mig og havde samlet tankerne igen, sagde jeg mit arbejde op og gik fuldtid i min egen virksomhed. Men der var mange ting som var ændret. Jeg vidste at jeg ikke ville gå på kompromis med mit helbred eller tid til det jeg elsker uden for virksomheden. Sådan måtte man kunne drive virksomhed - og det kunne man.

I 2020 startede jeg derfor podcasten Iværksætterdrømme, som skulle formidle alternative måder at være iværksætter på og samtidig nuancere glansbilledet som var tegnet af de store succeshistorier i medierne og programmer som Løvens Hule.

I 2021 stiftede jeg Iværksætterdrømme som en virksomhed og begyndte at tage mine erfaringer og koge dem ned til metoder og værktøjer til at hjælpe andre iværksættere og selvstændige med at skabe deres drømme business. At skabe den hverdag du drømmer om, at få succes med din virksomhed, at vækste og skabe de resultater du drømmer om - altsammen uden at du behøver at arbejde +80 timer om ugen. For antallet af arbejdestimer er ikke ens betydende med at effektivitetsniveauet er højt. Tværtimod.

bottom of page