top of page
IMG_4361.HEIC
Alexander Stricker.png

Alexander Stricker

Iværksætter, Podcastvært & Business Mentor

Fun facts:

  • Jeg er ikke den bedste til at lave mad, men jeg elsker at spise god mad

  • Jeg har en stor svaghed for chokolade, spiser gerne lidt hver dag

  • Jeg elsker at læse og lære

  • Jeg har et stort dyrehjerte

VELKOMMEN SKØNNE SELVSTÆNDIGE

Jeg tager dig lige 10 år med tilbage i tiden - for det er sådan, at der har altid ligget en iværksætter gemt i maven på mig. Helt tilbage fra da jeg var barn, kan jeg huske hvordan jeg drømte om at starte min egen virksomhed. Jeg vidste ikke hvad jeg ville lave - bare at jeg ville have mit eget!

Nu her 10 år efter, har jeg startet 3 forskellige virksomheder og et utal af koncepter og projekter op. Jeg har skabt den hverdag jeg drømte om, og jeg elsker det!

En ting jeg altid var sikker på var, at jeg ville gå efter mine drømme. Jeg ville realisere dem og skabe den hverdag jeg ønskede mig. Jeg lærte hurtigt at jeg ikke kunne trives i et lønmodtager job og jeg kunne slet ikke fungere i det setup, at være låst fast et sted fra 9-17 hver dag.

 

Jeg ville have fleksibilitet og frihed til at arbejde når jeg havde lyst. Jeg ville lave noget jeg havde passion for - en hjertebusiness. Jeg ville have en hverdag jeg elskede og ikke kigge på klokken hver time for at se hvornår jeg havde fri. Derfor skabte jeg min iværksætterdrøm.

MIN IVÆRKSÆTTERREJSE

2014

2016

2018

2020

2021

2022

2023 & 2024

I 2014 startede jeg min første virksomhed imens jeg studerede min bachelor. Her importerede vi produkter fra USA, England og Tyskland, som blev solgt videre på egen webshop.

I 2016 startede jeg min 2. virksomhed, en digital markedsplads hvor vi matchede kunder med udbydere, alt imens jeg havde et fuldtidsarbejde ved siden af. Jeg var lønmodtager om dagen og selvstændig om aftenen og i weekenderne.

Men i 2018 var det blevet til for meget arbejde - min krop sagde fra og jeg blev sygemeldt med stress. Det var en kæmpe øjenåbner - sådan ville jeg ikke drive virksomhed. 

Efter at jeg var kommet mig og havde samlet tankerne igen, sagde jeg mit arbejde op og gik fuldtid i min egen virksomhed. Men der var mange ting som var ændret. Jeg vidste at jeg ikke ville gå på kompromis med mit helbred eller tid til det jeg elsker uden for virksomheden. Der måtte være andre måder at drive virksomhed på.

I 2020 startede jeg derfor podcasten Iværksætterdrømme, som skulle fortælle om alternative måder at være iværksætter på og samtidig nuancere glansbilledet som var tegnet af de store succeshistorier i medierne og programmer som Løvens Hule.

Podcasten røg nr. 1 på Apple og jeg besluttede mig for at stifte Iværksætterdrømme som en virksomhed. Her begyndte jeg langsomt at bygge min nye virksomhed op ud fra nogle helt nye principper for hvordan jeg ville være selvstændig.

Her satte min rejse sig ind som Business Mentor for andre selvstændige og iværksættere, med det fokus at gøre vejen til succes lettere og mere håndgribelig.
Jeg blev inviteret til at holde foredrag om hvordan jeg havde bygget min nye virksomhed op med frihed og fleksibilitet, ud fra nye perspektiver på iværksætteriet og medierne begyndte at interessere sig for min vinkel på iværksætteriet.

I dag  driver jeg min virksomhed som den største hjerte-business og med en kæmpe passion. Fordi jeg elsker at hjælpe andre selvstændige, som kæmper med de ting jeg selv kæmpede med i mange år førhen. Og det allermest givende i mit arbejde som Business Mentor er, når jeg ser mine kunder rykke sig og skabe resultater de aldrig havde troet de skulle gøre.

bottom of page