top of page

PRESSE

Pressemeddelelser, pressefotos og medieomtale finder du her på siden. Hvis der er andet du mangler, så tag endelig fat i mig!

OMTALT I MEDIER SOM

“Ny podcast skal formidle, at iværksætteri er andet end 80 arbejdstimer og "alt eller intet"-kultur”

Tv2 Lorry har skrevet artikler og lavet et TV indslag omkring et initiativ i en af mine tidligere virksomheder.

4_edited_edited.png

“Du kommer med bag om det at starte og drive en virksomhed. Hør blandt andet om fiaskoerne, presset, tvivlen, vedholdenheden og meget mere”

2_edited_edited_edited.png

“Iværksætterdrømme er både en podcast og et opgør i forhold til at ændre billedet på, hvad iværksætteri i virkeligheden indebærer”

"Iværksættere tager et gammelt erhverv og hiver det op i en moderne tidsalder med et tvist af miljøfokus" 

3_edited_edited.png

"Det er et vigtigt statement, at succes ikke kun er, når millionerne ruller ind, eller man sælger sin virksomhed med en kæmpe fortjeneste"

DET STARTEDE MED...

Iværksætterdrømme startede som podcasten der skulle ændre på den klassiske tanke om en iværksætter.  Podcasten fokuserer på, at der ikke kun er én vej frem hvis man vil skabe og drive en virksomhed. Det er det gennemgående tema - hvor jeg tager udgangspunkt i, at snakke med forskellige iværskættere, som har håndteret iværksætterrejsen på vidt forskellige måder. Der er ham vi alle kender, som starter sin virksomhed i forældrenes kælder og som arbejder, spiser og sover fra samme sted - og så er der alle de andre som rent faktisk udgør størstedelen af alle iværksættere. Dem som arbejder og brænder for sin virksomhed, men samtidig får det til at passe ind i et liv og en hverdag som de ønsker - måske med børn, eller et arbejde på halv tid. 

 

Jeg fokuserer på at vise et mere nuanceret billede af iværksætteriet, og du kommer med bag om det at starte og drive en virksomhed. Du kommer under huden på iværksætterne med blandt andet de fiaskoer man som iværksætter ikke kan undgå at komme ud for, og samtidig snakker vi om presset, tvivlen, tilstrækkeligheds følelsen, vedholdenheden og alt der hører med.

 

Iværksætterrejsen er langt mere end champagne og dyre biler. 
Det handler om alt det man går igennem på sin vej - et iværksættereventyr - som byder på en enormt spændende rejse fyldt med mod, energi, sejrer, modstand og overlevelse.

Så tag med på eventyr og lyt til podcasten her!

PRESSEFOTOS

bottom of page