top of page
IVD cover-18.png

PODCAST DER SÆLGER

Alt du skal bruge for at skabe en hitliste podcast, som sender dig kunder igen og igen

(introvert venligt)

Nyt minikursus - release start 2024

Alexander Stricker hvid.png

MINIKURSET FOR DIG...

  • Som ønsker at starte en podcast som ikke drukner i mængden
     

  • Dig som driver en virksomhed, hvor dit brand og produkt også afhænger af, at fortælle hvem du er og opbygge en relation til din målgruppe (vidensprodukt, eksperter, VA'er etc.)
     

  • Dig som mangler en stabil måde at lave indhold på, som kan få dig ud over rampen
     

  • Og dig som ved at det er vigtigt at komme 'derud' og få din målgruppe til at opdage dig og det du kan hjælpe dem med, uden at du nødvendigvis ønsker at være midtpunkt i din markedsføring

Voice branding kit.png

95% AF MINE KUNDER KOMMER VIA PODCASTEN

Hvis jeg ikke havde startet min podcast i sin tid, så havde jeg ikke min forretning i dag. Og det kan jeg sige med sikkerhed - fordi hele min forretning er startet ud fra min podcast.

Da jeg startede podcasten, Iværksætterdrømme, tilbage i 2020, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig hvad det rent faktisk kunne skabe for mig.

Men langsomt kunne jeg se hvordan andre begyndte at tage fat i mig, hvordan jeg udvidede mit netværk markant (med de vildeste personer) og hvordan podcasten begyndte at åbne andre døre for mig.

Det var startskuddet til hvordan jeg skabte min nuværende forretning som Business Mentor for andre iværksættere. Podcasten er stadig den kanal som sender flest kunder i min retning - 95% af dem som bliver til kunder hos mig, har lyttet til min podcast og kontaktet mig derefter.

Og du kan også skabe en hitliste podcast som sender dig kunder igen og igen.

INTROVERT VENLIGT

Du ved at det er vigtigt at du kommer 'derud'.

 

Men samtidig kan det godt føles lidt grænseoverskridende at brande sig selv som ekspert inden for dit område. At du skal "tvinge" dig selv til at være super ekstrovert og udadvendt på videoer, Facebook Live's osv. og samtidig hele tiden tænke over hvad du nu skal poste.

Så er podcasting det perfekte branding tool for dig.

Dig som ikke har lyst til, at være hovedpersonen i din branding hver gang.

At brande dig selv igennem podcasting, er super introvert venligt. Her er det eneste du skal bruge, din stemme. Du behøver hverken at vise dig selv med ansigt eller være hovedpersonen / fortælleren i din branding.

Og så har du fuld redigeringskontrol efter optagelsen af dine lydfiler. What's not to like?

Podcaster Alexander Stricker.jpg

MED MINIKURSET FÅR DU:

Minikursus struktur.png

+ bonus: min strategi og skabelon til hvordan du får store personligheder med som gæster i din podcast (skabelonen jeg selv har brugt til at få Rikke Hertz, Morten Resen, Ditte Julie Jensen, Carla Mickelborg og mange andre med).

++ bonus: hvordan du kan bruge din podcast til at skabe et stærkt brand og samtidig få betalende kunder via podcasten.

BONUS

Du får samtidig min strategi og metode, samt et copy-paste script, så du selv kan få de største og vildeste gæster med i din podcast. Her er et udpluk af dem jeg har haft med.

Iværksætterdrømme podcast bedste iværksætter podcasts.png

METODEN TIL AT KOMME PÅ HITLISTERNE MED DIN PODCAST

​I minikurset får du hele min strategi jeg selv har brugt til at bygge mine 2 podcasts op, og som flere gange har fået podcasten placeret på 1. pladsen af mest populære serier inden for branchen.

DIN CRAZY PRE-EARLY BIRD PRIS = 222 kr. inkl moms
(stiger til 298 kr. i 2024)

(minikurset frigives i januar 2024)

bottom of page