ivaerksaetterdroemme cover.jpeg

KOM GODT FRA START MED DIN VIRKSOMHED!

De første 2-3 år af din virksomhed er rigtig vigtige for at lykkes. 
Føles det hele lidt uoverskueligt? Er du i tvivl om hvordan du flytter din virksomhed derhen hvor du drømmer om? Vi har én chance og den er super vigtig at tage så tidligt som muligt.

 

Så start med udgangspunktet og din virksomheds potentiale, som er grobunden for at lykkes og være i stand til at opnå de resultater du kun tør drømme om.

Kom godt fra start!

IVD cover-28.png

Alexander Stricker, Iværksætter & Business mentor

4.png
3.png
5.png
2.png
6.png

NÆVNT I

SNUP MIN GRATIS E-BOG

Snup min gratis e-bog og ha' lidt ekstra god læsning til sommerferien - selvom det slet ikke er sikkert at du vil kunne vente med at komme i gang, når først du ser de powerfulde ting du kan implementere direkte i din virksomhed.

 

Med e-bogen lærer du at:

⭐️ Skabe og implementere de vigtigste elementer for at lykkes med din business

⭐️ Finde ind til kernen og udnytte det fulde potentiale

⭐️ Gøre dit koncept endnu skarpere

⭐️ Møde din drømmemålgruppe og kende den på et helt nyt plan

⭐️ Og hvordan du skal bruge det hele i praksis

Uden baggrund-3_edited.jpg

BOOSTER FORLØBET ER FOR DIG

For dig som er terapeut, rådgiver, konsulent, personlig træner, massør, SoMe ekspert, personlig assistent, coach eller lignende - du har allerede en virksomhed (0-3 år gammel), og du har ambitioner om at skabe din drømme business!

 

Du vil mere end noget andet lykkes med din virksomhed, og skabe de perfekte rammer, som gør det muligt at vækste og skabe den succes du drømmer om. Uden at det er nødvendigt at arbejde +80 timer om ugen.

 

Og jeg forstår dig  godt - Jeg hjælper dig til hvordan!

IVD cover-52.png

START DET RIGTIGE STED

Jeg hjælper dig med at starte det rigtige sted, ved at bygge et solidt fundament igennem mit forløb, med metoder og værktøjer som jeg selv har brugt og bruger i mine virksomhed. Altsammen så du får et stærkt udgangspunkt og nogle grundprincipper integreret i din virksomhed, som sikrer at du kan klatre op i pyramiden og nå dit drømmestadie.

Er du klar til at give din virksomhed et BOOST?

BOOSTER FORLØB

Det bliver du i stand til under BOOSTER forløbet:

 1. Blive helt skarp i dit ståsted og din virksomheds potentiale, som er hele grobunden for din succes
   

 2. Kunne træffe de rigtige beslutninger via effektive værktøjer, som skaber værdi og resultater
   

 3. Skære dit koncept helt ind til benet og tilpasse din niche så den skaber mest værdi for dig
   

 4. Gøre din målgruppe endnu skarpere og tilgængelig vha. effektive metoder og værktøjer
   

 5. Kommunikere klart og effektivt til målgruppen, med redskaber og skabeloner, som skaber store resultater og loyale kunder

IMG_8848-kopi.JPEG

DIN INVESTERING

2.500 kr.

ratebetaling muligt

Opstartsdato kommer snart :)

 

FOKUS PÅ DIG & DIN VIRKSOMHED

3 uger med fokus på dig og din virksomhed

VÆRKTØJER & METODER

Du får ekslusivt adgang til effektive og resultat-skabende værktøjer og metoder som jeg selv har brugt og bruger i mine virksomheder. Og jeg ser dem fungere og virke hver dag!

MENTORSESSIONER

3 gruppe mentorsessioner hvor vi sammen dykker ned i din virksomhed for hvert modul vi skal igennem. Sessionerne foregår online og du har adgang til dem efterfølgende, så du kan se dem igen og igen.

SPARRING

Under forløbet får du adgang til 3x 1:1 sparring med mig, til dine helt egne spørgsmål og ønsker. Derudover får du et sparrings netværk af andre dygtige iværksættere og selvstændige.

SKABELONER

Med mange af de skabeloner du får adgang til under forløbet kan du bruge dem som "plug-and-play" - så det er bare med at sætte dine egne budskaber ind, og så er du klar.

ALEXANDER STRICKER

Jeg gætter på, at du har hørt den her sætning før "Hvis jeg kan, så kan du også". Men ærligt fra hjertet, så passer det! 

 • Jeg har været iværksætter og selvstændig siden 2014. Igennem den tid har jeg startet 3 virksomheder og forskellige andre koncepter og projekter op.

 • Jeg er altid gået efter mine drømme - men det har ikke altid været let. Det kan være svært at tro på at man kan det som man sætter sig for, tro på at drømmene rent faktisk kan blive til virkelighed.

 • ​Som selvstændig kommer man hurtigt til at forsøge sig frem hvor man prøver at trykke på alle de forskellige knapper, hvorefter man håber på, at det fører en det rigtige sted hen. Du kan garanteret godt genkende det. Desværre koster den metode rigtig meget tid og ikke mindst mange penge.

 • ​Min vision er krystalklar - nemlig at hjælpe soloselvstændige med, at være i stand til at trykke på de rigtige knapper og komme hen til den rigtige destination - uden at brænde ud - ved hjælp af de metoder og værktøjer jeg selv har brugt og bruger i mine virksomheder.

​Drømme kan rent faktisk blive til virkelighed, også dine!

Copyright 2022 ©Iværksætterdrømme. Alle rettigheder forbeholdt. DK-42939250.