top of page

RYK DIN BUSINESS

5 ELLER 10 GANGE HURTIGERE

Vil du rykke dig og din business 5 eller 10 gange hurtigere? Vil du skabe bedre resultater? Vil du have hands on professionel sparring og få løst dine udfordringer?
 

Du er i gang med din business, og du har ikke behov for et fast mentorforløb som er sammensat på forhånd. Du har behov for sessioner som passer lige præcis til den/de udfordringer du står med lige nu.
 

IVD cover-5.png

Alexander Stricker, Iværksætter & Business mentor

YOU'VE GOT THE POWER

Klippekortet med 1:1 individuel sparring er især til dig, som allerede er i gang med din business, men du rykker dig måske ikke lige så hurtigt som du gerne vil og du er ikke der hvor du drømmer om endnu. Det er for dig som vil have hands on på din business, og du vil have 1:1 sparring med fuld fokus på dig og din virksomhed, så du kan få løst dine problemer og udfordringer - og du kan begynde at skabe de resultater du drømmer om.

Individuel sparring via klippekortet, giver dig fuld adgang til 1:1 hands on problemløsning, sparring, motivation, feedback og lignende med mig. Det er dig som bestemmer hvad sessionerne skal indeholde :)
Med et klippekort indgår du ikke i et fast mentorforløb, men kan i stedet bruge dine klip løbende når du har brug for det.

Klippekort til sparring iværksætter og selvstændig

POWER KLIP

Med klippekortet har du enten 5x eller 10x 'power' klip.
Du kan bl.a. bruge klippene til:

 • Løsning af dine problemstillinger / udfordringer

 • Rykke dig til næste niveau i din business

 • Feedback på dine produkter / services / din hjemmeside mv.

 • Sparring ift. at skabe bedre resultater i din business

 • Vejledning om hvilke metoder og værktøjer du skal bruge for at komme i mål med dine drømme

 • Sparring omkring alt det praktiske ved virksomhedsdrift

 • ... og meget mere

Hvert klip giver adgang til 30 min. live online sparring + 30 min. forberedelse / feedback el. sparring via tekstbesked. Og du bestemmer selv hvad hvert klip skal bruges på.

7.png

KUNDEUDTALELSE

"Jeg har været i et intensivt forløb hos Alexander, og det forløb har været helt fantastisk til at starte op med!

Alexander er nærværende og sætter sig ind i ens forretning. Han har en kæmpe viden man kan trække på og giver konkret og lavpraktisk feedback som man kan handle på med det samme.

Jeg og min forretning rykkede sig rigtig meget på de 4 uger, og jeg ville ikke have nået alt det jeg gjorde på 4 uger uden Alexander's hjælp. Jeg har derfor også valgt at forlænge mit forløb med Alexander."

Neneh

DERFOR KAN JEG HJÆLPE DIG

 • Jeg lever af at hjælpe andre dygtige og ambitiøse selvstændige med at skabe en god online forretning. Jeg har selv gået vejen, endda flere gange med forskellige virksomheder og har masser erfaring i baggagen.

 • Jeg vægter meget højt at give mig selv tid til hver enkelt af mine klienter - tid som er helt afgørende og nødvendig for at du når dine mål. Af den årsag har jeg også begrænsede antal pladser på mine forløb og sessioner så jeg sikrer at jeg har den tid der skal til for den enkelte.

 • Jeg driver selv virksomhed ud fra, at der skal være tid til andet end business. Tid til familien, vennerne og det man ellers elsker at lave. Og det er rent faktisk muligt at skabe en succesfuld business samtidig med at du har al den frihed og fleksibilitet du drømmer om.

 • Jeg arbejder med step-by-step strategier og værktøjer, så du nemt og overskueligt kan integrere processerne i din business og begynde at se resultaterne.
   

 • Jeg holder foredrag om iværksætteri og podcaster omkring det selvstændige liv - simpelthen fordi jeg elsker det!

Business mentor Alexander

DIN INVESTERING

5x power klip 4.900,- eks. moms

10x power klip
 8.200,- eks. moms

Mulighed for ratebetaling over 2 el. 3 måneder (helt ned til 1633.5,-)
Klippekortet skal bruges inden for 6 måneder fra du tager klippekortet i brug, for at opretholde effektiviteten og dit momentum.

bottom of page